Ruta de les tines amb tast de vins i dinar
Reserva on-line
Disponible
Preu des de
47€/persona
"Descobreix alguna de les joies que amaga el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac"
Descripció
Descobreix un dels llegats vitivinícoles més importants de Catalunya en un itinerari guiat on veureu unes construccions espectaculars que expliquen una part molt rellevant de la història del vi al Bages.Tot seguit, escolliu on preferiu anar a dinar, a l'Hostal de Mura, o a les Olles del Caus, també a Mura, dues grans opcions per descobrir la bona gastronomia de les valls del Moncau.
Hostal de Mura
També al bell mig del poble, l'Hostal ofereix cuina tradicional amb un tracte familiar i proper.
MENÚ
· Aperitiu de benvinguda
· Primer a escollir
· Segon a escollir
· Postres a escollir
· Vi DO Pla de Bages, aigua i pa
Les Olles dels Caus de Mura - opcional segons disponibilitat
MENÚ
ENTRANTS A ESCOLLIR
· Amanida de tomàquet eco i burrata
· Gaspatxo de tomàquet, síndria i mató
· Torrada d'escalivada amb anxova
SEGONS A ESCOLLIR
· Hamburguesa de vedella eco del Bages
· Peus de porc a la brasa
· Xai ecològic del Bages a la brasa
· Botifarra artesana de Mura a la brasa
· Ploma Ral d'Avinyó (+2€)
· Entrecot eco del Bages (+7€)
POSTRES CASOLANES
· Brownie xoco i remolatxa
· Pastís de formatge amb melmelada de figues
· Pastís de taronja i xocolata
· Mousse de llimona
· Gelat de menta i xocolata
· Postre del dia
El menú inclou pa, vi DO Pla de Bages (1 amp cada 4 persones o una copa per persona si són menys de 4 persones), aigua i postres.
Hi ha opcions vegetarianes, sense gluten, per al·lèrgies i intoleràncies. Comentar-ho al fer la reserva o al cambrer.
Disponibilitat
Grups mínims de 6 persones. En les dates programades, no és necessari un grup mínim per apuntar-se.Qualsevol dia de la setmana.
Cal fer la reserva amb un mínim de 5 dies d'antelació.
Aquesta activitat inclou
Gastronomia
Excursionisme