x
"Visita el Celler Abadal i àpat al Mas de La Sala"

Descripció

El celler Abadal és un dels més importants de la DO Pla de Bages, amb una història que es remunta al segle XII i que podràs conèixer en aquesta visita que vé seguida d'un àpat de temporada al restaurant Mas de La Sala.

Aquesta experiència consta d'una visita guiada al Celler Abadal amb el tast d'alguns dels seus vins, i un àpat al restaurant Mas de La Sala.

l'àpat consta de:
· Primer a escollir dels 3 primers plats suggerits de temporada
· Segon a escollir dels 3 segons plats suggerits de temporada
· Postres
· Vi DO Pla de Bages

No s'inclouen cafès ni digestius

Aquest menú inclou el plat de temporada dels Fogons Gastronòmics del Bages.

Igualment, aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.

Disponibilitat

Les visites al celler poden fer-se qualsevol dia al matí, durant tot l'any.
Per fer la visita a la tarda, consulteu disponibilitat.
L'àpat al restaurant tant pot ser al migdia com al vespre, de dilluns a diumenge.
També podeu fer la visita i l'àpat en dies diferents.
Idiomes: català, castellà i anglès.
Cal reservar amb un mínim de 2 dies d'antelació.
La visita és gratuïta pels menors de 12 anys.
Mínim per reserva: 2 persones Màxim per reserva: 20 persones
+ Info i reserves
Reserva on-line
box image box image box image

Aquesta activitat inclou

tast
Tast de vins
gastronomia
Gastronomia
Celler Abadal Mas de la Sala

Comparteix a:

Experiències relacionades