x
"de temporada i de proximitat"

Descripció

Vine a gaudir d'aquest menú pensat per maridar alguns dels vins del Bages amb la millor cuina de temporada.

El menú
· Amanida d'escalivada, patata al caliu i anxova
· Timbal de brandada de bacallà amb "coulis" d'albergínia blanca
· Arròs cremós de muntanya

A escollir entre:
· Bacallà a la farigola
· Coca de presa de Porc Ral d'Avinyó amb melmelada de taronja

· Mousse de mel i mató amb pa, vi i sucre
· 4 vins DO Pla de Bages

No s'inclouen ni cafès ni digestius

Disponibilitat

Qualsevol dia de la setmana, tant al migdia com al vespre Mínim per reserva: 2 persones
+ Info i reserves
Reserva on-line
box image

Aquesta activitat inclou

tast
Tast de vins
gastronomia
Gastronomia
Kursaal

Comparteix a:

Experiències relacionades