x
"Visita el Celler Mas de Sant Iscle i àpat a la marisqueria Can Ladis"

Descripció

Transportant-nos al mar que fa 40 milions d'anys ocupava el Bages i que explica la formació de Montserrat, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, l'acumulació de sal a Sallent, Súria i Cardona, o l'excepcionalitat de les coves del Toll i de Salnitre, aquesta proposta amb un menú de mar és una opció ben diferent a la comarca.

El celler escollit per combinar aquest menú de mar a Can Ladis, és el celler Mas de Sant Iscle, un celler situat en el mateix terme que el restaurant, Sant Fruitós de Bages, i amb una selecció de blancs molt interessants, com l'únic vi elaborat amb la varietat Gewürztraminer, l'emblemàtic blanc de picapolls o el Ricardis.

Aquesta experiència consta d'una visita guiada al Celler Mas de Sant Iscle amb el tast d'alguns dels seus vins, i un àpat "La llotja" al restaurant marisqueria Can Ladis.

l'àpat consta de:
· Primers plats degustació
· 3 segons a escollir (3 opcions de peix del dia)
· Postres fets a casa
· Pa, aigua i Vi DO Pla de Bages

Aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.

Disponibilitat

De dimarts a diumenge.
Les visites al celler són a partir de les 16h excepte el cap de setmana que poden ser de 9h a 12h i a partir de les 16:30h.
L'àpat al restaurant tant pot ser al migdia com al vespre (divendres i dissabtes).
També podeu fer la visita i l'àpat en dies diferents.
Cal reservar amb un mínim de 2 dies d'antelació.
Mínim per reserva: 2 persones
+ Info i reserves
Reserva on-line
box image box image

Aquesta activitat inclou

tast
Tast de vins
gastronomia
Gastronomia
Can Ladis Celler Mas de Sant Iscle

Comparteix a:

Experiències relacionades