Un dia amb estrella
Reserva on-line
Disponible
Preu des de
130€/persona
"una experiència senzillement espectacular"
Descripció
Una visita fantàstica amb tast al celler Oller del Mas, i un dinar al restaurant l'Ó de Sant Benet de Bages, estrella Michelin des de 2013.Si ets amant de les experiències més exclusives, t'oferim una proposta en què tindràs l'oportunitat de visitar el celler Oller del Mas, un celler ubicat en una masia fortificada que la 36a generació de la família ha convertit en un projecte vitícola i enoturísitic de primer ordre,
Tot seguit t'oferim un dinar excepcional al prestigiós restaurant l'Ó de Sant Benet de Bages, un restaurant amb una estrella Michelín el 2013 i amb el xef Ivan Margalef al capdavant de la cuina i la sommelier Irene Cozas al capdavant de sala.
Et donem l'opció d'escollir un dels seus dos menús degustació i deixem a la teva elecció in-situ la possibilitat de combinar-ho amb una proposta de maridatge de vins.
Un tomb per Sant Benet
· Crema fresca de carbass i herbes aromàtiques de marge
· Multi esfèric d’espàrrec blanc sobre cruixent de tapioca i caviar oscietra
· Cucurutxo de pebrots del Padrón amb bacallà i ous de botarga
· Brasa freda de pebrot escalivat amb sardina fumada
· L’hòstia
· Aigua de tomàquets dels horts de Sant Benet amb anguila fumada i alfàbrega
· Tàrtar de calamar amb nectarina, fonoll i emulsió de galeres
· Arròs a la llauna de bacallà, crestes de gall i flors de carbassó
· Albergínia blanca amb cansalada kimchi, sèsam i coriandre
· Albercoc amb xocolata blanca aromatitzada al pebre sechuan i saüc
· Petit fours
No inclou bodega.
El camí de Sant Benet
· Crema fresca de carbass i herbes aromàtiques de marge
· Multi esfèric d’espàrrec blanc sobre cruixent de tapioca i caviar oscietra
· Cucurutxo de pebrots del Padrón amb bacallà i ous de botarga
· Brasa freda de pebrot escalivat amb sardina fumada
· L’hòstia
· Aigua de tomàquets dels horts de Sant Benet amb anguila fumada i alfàbrega
· Bonítol curat en sal sobre crema d’ametlles i ous fumats de salmó
· Escamarlà Thermidor
· Peix de costa amb carbonara de moixernons
· Albergínia blanca amb cansalada al kimchi, sèsam i coriandre
· Flor de carbassó farcida de cap i pota sobre arròs de vedella amb emulsió de piparra
· Petits fours
No inclou bodega.
Disponibilitat
Disponible els caps de setmana segons visites programades al celler, habitualment tots els dissabte i diumenges a les 12h.Cal fer la reserva prèvia amb un mínim de 2 dies d'antelació. Mínim per reserva: 2 persones Màxim per reserva: 10 persones
+ Info i reserves
Reserva on-line
Aquesta activitat inclou
Tast de vins
Gastronomia
Parelles