x
"Un maridatge amb els vins més singulars del Pla de Bages"

Descripció

Xaro lópez i Jacint Soler són les ànimes d'aquest espectaular restaurant situat a l'antic teatre de l'Ateneu Obrer Manresà al bell mig del centre històric de la ciutat on gaudeix d'un espai únic i singular.

L'únic restaurant de la ciutat recomenat a la Guia Michelin 2022 .

La Xaro i el Jacint són un matrimoni de cuiners autodidactes que es diverteixen cada dia dins d’una cuina i que intenten formar part dels petits grans moments de les persones que volen gaudir de la seva manera d’entendre l’apassionant món de la gastronomia.

Menú degustació maridats amb els vins més singulars de la DO Pla de Bages.

MENÚ
· Snacks Crema de carbassa i pastanaga amb fredolics, Brandada amb falça
pell de bacallà, Paté de xai amb mantega torrada i romanó, La trampa
de l'ou ferrat.
· “Mole” d’espinacs i col d'hivern amb galeta especiada
· Carxofa facida amb ceps i crema de foie
· Carpaccio de gambes i cítrics
· Ou amb cansalada confitada, permantier, tòfona negra silvestre de Prats i
brou de rostit
· Llobarro tocat pel foc i acompanyat amb múltiples elaboracions de liliàcies
(ceba, porro, escalunya...)
· Xai feliç sense feina amb salsa de platillo
Postres
· Recuit de rom cremat amb textures d'ametlla torrada
· Xocolata, Un parfait al Grand Mernies

- Cada plat maridat per un vi diferent seleccionat pel sommelier.
- Plats elaborats amb diferents olis del Bages amb varietats autòctones com la Corbella, la Verdal Manresa o la Vera
- Menú a servir per taula complerta
- Inclou paleta d’entreteniments, servei de pa, aigua i cafès
- Cal comunicar al·lèrgies i intoleràncies al fer la reserva.
- Es pot adaptar a dietes vegetarianes ( ovo-làctiques )
- No es pot adaptar a dietes veganes.


* El menú és de temporada, alguns plats poden canviar

Disponibilitat

De dimarts a dissabte migdia i de dijous a dissabte migdia i vespre Mínim per reserva: 2 persones
+ Info i reserves
Reserva on-line
box image box image box image box image

Aquesta activitat inclou

tast
Tast de vins
gastronomia
Gastronomia
Parelles
Parelles

Comparteix a:

Experiències relacionades