x
"Cicle de música i arts escèniques"

Descripció

Cicle de música i arts escèniques en una proposta de cap de setmana cultural i gastronòmic emmarcat dins del programa Manresa, Capital de la Cultura Catalana 2018.

PROGRAMA

DISSABTE
11h - Visita Cor de Catalunya amb tast de vins i productes locals
13:30h - Àpat al Kursaal Espai Gastronòmic (opcional)
20h/21h - Concert Quinze Vint-i-Dos
22h/22:30h - Sopar al Golut (opcional)

ALLOTJAMENT
- Hotel 1948 (Manresa) - Allotjament i esmorzar
- Apartaments URBI (Manresa) - Allotjament*

DIUMENGE
- Visita a un dels celler de la DO Pla de Bages (opcional)
- Ruta de les tines amb tast de vins (opcional)L’any 1522 Manresa va acollir Ignasi de Loiola i, durant la seva estada a la ciutat, es va produir la seva profunda transformació espiritual. El Convent dels Predicadors va ser un els espais més freqüentats per Sant Ignasi. Avui, la galeria del claustre del convent acull l’Espai Manresa 1522.

Emmarcat dins del projecte Manresa 2022, una aposta estratègica de la ciutat amb l’objectiu de celebrar els 500 anys de l’arribada de Sant Ignasi, l’Espai 1522 esdevé un centre d’interpretació de la Manresa ignasiana i del patrimoni perdut, que vol donar a conèixer, al centre de la ciutat, la importància històrica i la universalitat del personatge i l’empremta manresana en la seva biografia.

El Quinze Vint-i-dos neix amb la voluntat d’oferir una lectura renovada dels conceptes Acollida i Transformació, a través de la música i les arts escèniques. La primera part del cicle es titula Acollida i consisteix a acollir formacions musicals joves, de diferents estils i amb vinculació a Manresa, que estan començant el seu camí, però que tenen entre mans un projecte musical amb vocació de futur.

17 MARÇ – 21:00H
QUARTET MATISSE clàssica


Quartet de corda que neix el curs 2016-17 a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), amb quatre estudiants de Manresa, Súria, Rajadell i Barcelona. Han rebut mestratge dels professors Arnau i Abel Tomàs (Quartet Casals). Han estat guardonats a nivell cambrístic i individual (Concurs Higini Anglès, Concurs de Cambra Joves Ciutat de Girona...). Actualment, són membres de diverses joves orquestres d'àmbit català (JONC, JOSB, JONC Alevins). El seu repertori va des del classicisme alemany fins a l’impressionisme francès.

24 MARÇ – 20:00H
IL·LÚRIA rock melòdic


Formació que neix el 2014 amb cinc joves de Cambrils, Collbató i Manresa. De l’educació musical de quatre dels integrants a l’Escolania de Montserrat n’han volgut esprémer l’ús del cant coral en diferents gèneres, amb peces com ‘Benvinguts’ o ‘La crueltat de l’oblit’, reconeguda com a millor composició dels 34ens Premis Lacetània de la Catalunya Central. Amb un estil de rock melòdic i madur, compten amb temes propis, que van des de balades melòdiques fins al més pur aire rock alternatiu.

Dinar al Kursaal Espai Gastronòmic (opcional)
l'àpat consta de:
· entrants de la carta
· segons de la carta
· Postres
· 2 copes de vi DO Pla de Bages

Sopar al Golut (opcional)
· Selecció de 4 plats degustació
· Postres casolanes
· 2 copes de vi DO Pla de Bages

Visita un celler de la DO Pla de Bages (opcional)
Visita un dels 14 cellers que configuren la DO Pla de Bages. La visita inclou el tast d'alguns dels seus vins.

Ruta de les tines amb tast de vins (opcional i disponible només el 24/3)
Descobreix un patrimoni únic, les tines a peu de vinya, en un itineraris guiat de 6Km pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, i amb un tast de vins i pica pica a peu de tina.

Disponibilitat

Aquesta proposta està disponible només en les dues dates programades.
Consulteu per propostes personalitzades o combinacions diferents a les opcions proposades.

*APARTAMENTS URBI
La proposta amb allotjament als apartament URBI inclou l'experiència per a 2 i 4 adults. Demaneu el pressupost a través del formulari per a combinacions específiques no tarificades indicant el nombre i les edats de totes les persones.
+ Info i reserves
Reserva on-line
box image box image box image box image

Aquesta activitat inclou

tast
Tast de vins
allotjament
Allotjament
gastronomia
Gastronomia
Museu
Museu
Manresa Turisme

Comparteix a:

Experiències relacionades