x
"Descobreix alguna de les joies que amaga el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac"

Descripció

Descobreix un dels llegats vitivinícoles més importants de Catalunya en un itinerari guiat on veureu unes construccions espectaculars que expliquen una part molt rellevant de la història del vi al Bages.

Tot seguit, escolliu on preferiu anar a dinar, a Cal Carter, a l'Hostal de Mura, o a la Masia Can Serra de Rocafort, tres grans opcions per descobrir la bona gastronomia de les valls del Moncau.

Cal Carter

El Restaurant Cal Carter està situat al poble pintoresc de Mura, dins del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l'Obac, amb la família Perich al càrrec des del 1964. Actualment ja n'és la tercera generació, sempre oferint una bona cuina tradicional amb productes de la terra.

MENÚ
· Pica-pica dels plats típics del poble i de temporada
· Plat principal a escollir entre una gran selecció d'opcions de la cuina catalana
· Postres artesanals
· Una copa de vi DO Pla de Bages
· Cafè, aigua i pa inclosos

Hostal de Mura

També al bell mig del poble, l'Hostal ofereix cuina tradicional amb un tracte familiar i proper.

MENÚ
· Aperitiu de benvinguda
· Primer a escollir
· Segon a escollir
· Postres a escollir
· Vi DO Pla de Bages, aigua i pa

Masia Can Serra

A Rocafort, un petit poble que també manté l'encant rural més autèntic, hi ha una de les brases més destacades de la comarca. Masia Can Serra, amb la brasa com a acollida i els vins del Bages com a empenta. Mantenint l’esperit d’un espai gastronòmic en el que és fàcil deixar-se temptar pels sabors de la seva cuina i el gust dels seus vins, ofereixen productes majoritàriament de la zona i la comarca, tot tipus de carns fetes a la brasa amb molta cura, plats de temporada treballats sense pressa, una àmplia i curada carta de vins D.O. Pla de Bages i un servei proper dins un clima familiar on us sentireu a gust i com a casa.

MENÚ
Per picar
· Copa de cava i tapa de benvinguda
Per compartir:
· Truita de mongetes i botifarra blanca
· Trinxat de la Cerdanya
· Escalivada de verdures a la brasa
La brasa per triar
. Botifarra artesana blanca de bolets amb cigronets menuts
· Peus o galtes de porc amb albergínia del Molí del Mig en tempura
· Xai amb Mongetes del ganxet
· Altres especialitats amb suplement
Postres artesanals del dia a escollir
· Vi DO Pla de Bages, aigua i pa

Disponibilitat

Grups mínims de 6 persones. En les dates programades, no és necessari un grup mínim per apuntar-se.
Qualsevol dia de la setmana.
Cal fer la reserva amb un mínim de 5 dies d'antelació.
+ Info i reserves
Reserva on-line
box image box image box image box image box image

Aquesta activitat inclou

gastronomia
Gastronomia
excursionisme
Excursionisme
Cal Carter Hostal de Mura Masia Can Serra

Comparteix a:

Experiències relacionades