x
"Descobreix alguna de les joies que amaga el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac"

Descripció

Descobreix un dels llegats vitivinícoles més importants de Catalunya en un itinerari guiat on veureu unes construccions espectaculars que expliquen una part molt rellevant de la història del vi al Bages.

Tot seguit, escolliu on preferiu anar a dinar, a Cal Carter, a l'Hostal de Mura, o a la Masia Can Serra de Rocafort, tres grans opcions per descobrir la bona gastronomia de les valls del Moncau.

Cal Carter

El Restaurant Cal Carter està situat al poble pintoresc de Mura, dins del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l'Obac, amb la família Perich al càrrec des del 1964. Actualment ja n'és la tercera generació, sempre oferint una bona cuina tradicional amb productes de la terra.

MENÚ
· Pica-pica dels plats típics del poble i de temporada
· Plat principal a escollir entre una gran selecció d'opcions de la cuina catalana
· Postres artesanals
· Una copa de vi DO Pla de Bages
· Cafè, aigua i pa inclosos

Hostal de Mura

També al bell mig del poble, l'Hostal ofereix cuina tradicional amb un tracte familiar i proper.

MENÚ
· Aperitiu de benvinguda
· Primer a escollir
· Segon a escollir
· Postres a escollir
· Vi DO Pla de Bages, aigua i pa

Les Olles dels Caus de Mura

MENÚ
DEGUSTACIÓ DE PRIMERS
· Verdures a la brasa amb paté de pastanaga , fruits secs i alfàbrega
· Trinxat amb col de Mura
· Amanida amb mèsclum ecològic, endívies, pera i mató amb vinagreta de
codony
SEGONS A TRIAR
· Costella de porc Ral d’Avinyó al forn amb romaní
· Peus de porc a la brasa
· Xai ecològic de Calders a la brasa (+2€)
· Botifarra artesana de Mura a la brasa
· Estofat de vedella ecològica amb camagrocs i patata
· Cérvol cuinat amb cervesa artesana i coulis de fruits del bosc (+2€)
· Pop de la Mediterrània a la brasa (+6€)
· Caneló de bacallà amb verduretes, xampinyons i allioli gratinat
· Crep de cigró amb verdures i salsa vietnamita
· Hamburguesa vegetal de llenties i civada
POSTRES CASOLANES
· Flam de mató
· Pastís de formatge amb melmelada de figues
· Pastís de taronja i xocolata
· Caneló de poma caramel·litzada amb crema de Sant Josep i reducció de vi
especiat
· Pastís de cervesa negra i xocolata amb cobertura de Baileys
· Trufes d’ametlla, dàtils, xocolata i cacau



El menú inclou pa, vi DO Pla de Bages (1 amp cada 4 persones o una copa per persona si són menys de 4 persones), aigua i postres.

Hi ha opcions vegetarianes, sense gluten,
 per al·lèrgies i intoleràncies. Comentar-ho al fer la reserva o al cambrer.


Disponibilitat

Grups mínims de 6 persones. En les dates programades, no és necessari un grup mínim per apuntar-se.
Qualsevol dia de la setmana.
Cal fer la reserva amb un mínim de 5 dies d'antelació.
+ Info i reserves
Reserva on-line
box image box image box image box image box image

Aquesta activitat inclou

gastronomia
Gastronomia
excursionisme
Excursionisme
Cal Carter Hostal de Mura Masia Can Serra

Comparteix a:

Experiències relacionades