x
"una viatge apassionant i evocador a la nostra història rural"

Descripció

Descobreix la historia d’una majestuosa masia pairal, exponent del cultiu de la vinya i la producció de vi, transcorrent per a diversos d’espais originals que et transportaran als segles XVIII i XIX.

La museïtzació de Les Casas de Matamargó aproxima al visitant a les vivències i anècdotes dels seus influents propietaris, la família Casas, i de la trentena de treballadors que vivien a la masia (criades, mossos, artesans, minyones, masovers, etc), i a partir dels relats de la seva gent, observin el patrimoni que se’n conserva i sentin la natura que l’envolta.

Amb més de 15 espais i exteriors on passejar, la visita guiada avança per la ferreria, el cobert de maquinària agrícola, la fusteria, la sala d’apicultura, la premsa de vi (una de les més grans de Catalunya), la masoveria, la capella, l’entrada de la casa pairal, l’einer, el rebost, l’embotellador d’aigua, la sala d’exposició i documentació, etc.

En finalitzar l’activitat, s’ofereix un tastet de productes de proximitat.

DURADA: 90 minuts aproximadament

Disponibilitat

Es realitzen visites guiades per a grups, a partir de 10 persones, qualsevol dia i hora de la setmana, amb reserva prèvia.

Visites programades cada primer diumenge de mes, a les 11:30h. Cal fer reserva prèvia.

Visites disponibles en anglès. Cal sol·licitar-ho amb antelació.

La visita guiada transcorre pels espais originals de Les Casas de Matamargó, per tant, no es disposen d’accessos habilitats per a persones amb movilitat reduïda. Per oferir una bona alternativa, si s’informa amb antelació, es disposa d’unes rampes que s’instal·len en els punt més conflictius per tal de facilitar l’accés amb cadira de rodes en la majoria de sales i espais.
Dates programades
  • 03-11-2019 - 11:30
  • 01-12-2019 - 11:30
+ Info i reserves
Reserva on-line
box image box image box image box image

Aquesta activitat inclou

tast
Tast de vins
patrimoni
Patrimoni
Museu
Museu
Església/Monestir/Ermita
Església, Monestir o Ermita

Comparteix a:

Experiències relacionades