x
"cuina tradicional catalana"

Descripció

Menú confeccionat amb plats típics de la cuina tradicional catalana, plats de cuina actual respectant i aprofitant al màxim els productes de temporada, caça, bolets, verdures i fruites. Acompanyat amb el vi Maians vell del celler Grau de Castellfollit del Boix, de la DO Pla de Bages.

Primers plats de sempre
· Trinxat
· Escudella casolana
· Torrades d'escalivada
· Canelons de casa
Segons plats de sempre
· Botifarra de Calaf
· Conill Lletó de Calaf
· Xai a la Brasa

La resta de plats van en funció de la temporada

· Postres casolans a escollir
· Vi DO Pla de Bages
· Inclou cafè, tallat o infusió
· No inclou ni cigalons ni digestius

Disponibilitat

Tots els migdies i festius excepte dimecres
Dissabtes a la nit
Es necessari fer reserva prèvia amb un mínim de 24 hores d'antelació
Mínim per reserva: 2 persones
+ Info i reserves
Reserva on-line
box image box image box image box image

Aquesta activitat inclou

gastronomia
Gastronomia
Molí de Boixeda

Comparteix a:

Experiències relacionades