Un dia amb estrella
Reserva on-line
Disponible

Preu des de
87€/persona
"una experiència senzillement espectacular"
Descripció
Una visita fantàstica amb tast al celler Oller del Mas, i un dinar al restaurant l'Ó de Sant Benet de Bages, estrella Michelin des de 2013.Si ets amant de les experiències més exclusives, t'oferim una proposta en què tindràs l'oportunitat de visitar el celler Oller del Mas, un celler ubicat en una masia fortificada que la 36a generació de la família ha convertit en un projecte vitícola i enoturísitic de primer ordre,
Tot seguit t'oferim un dinar excepcional al prestigiós restaurant l'Ó de Sant Benet de Bages, un restaurant amb una estrella Michelín el 2013 i amb el xef Ivan Margalef al capdavant de la cuina i la sommelier Irene Cozas al capdavant de sala.
Et donem l'opció d'escollir un dels seus dos menús degustació i deixem a la teva elecció in-situ la possibilitat de combinar-ho amb una proposta de maridatge de vins.
Menú de l'Abat
Oblea nitro de vermut de picapoll.
Brasa freda amb aroma de pi.
Caneló de bolets amb papada de porc i cruixent de parmesà.
Arròs fumat d’ànec amb cremós de farigola.
Peix de llotja amb moniato, castanyes i mandarina.
Costella de vedella cuita a baixa temperatura amb formatge i tòfona.
Suflé de xocolata amb gelat d’avellana.
Petits fours
No inclou bodega.
Menú Gran de Montserrat
Oblea nitro de vermut de picapoll.
Brasa freda amb aroma de pi.
Aigua de ceba amb bunyol farcit de formatge blau català.
Ostra Gillardeau a la brasa amb pebrot escalivat.
Cremós de foie amb textures de figues.
Parpatana de tonyina amb la seva demi-glace i tomàquet concassé.
Carxofa guisada amb tripa de bacallà, cremós d’all negre i aire de llorer.
Arròs fumat d’ànec amb cremós de farigola.
Peix de llotja amb moniato, castanyes i mandarina.
El nostre conill a la xocolata.
Carabassa de tardor.
Suflé de xocolata amb gelat d’avellana.
Petits fours
No inclou bodega.
Disponibilitat
Disponible els caps de setmana segons visites programades al celler, habitualment tots els dissabte i diumenges a les 12h.Cal fer la reserva prèvia amb un mínim de 2 dies d'antelació. Mínim per reserva: 2 persones Màxim per reserva: 10 persones
+ Info i reserves
Reserva on-line


Aquesta activitat inclou

Tast de vins

Gastronomia

Parelles


