x
"una estada a la falda de Montserrat gaudint dels grans vins del Pla de Bages"

Descripció

Gaudeix d'una estada a Ca la Julita, als peus de Montserrat, i descobreix una gran terra de vins.

Ca la Julita és una masia del segle XIX, ubicada dins l'entorn del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat, al municipi de Castellbell i el Vilar, que forma part del Geoparc Catalunya Central.

En aquest entorn privilegiat, Ca la Julita és el lloc ideal per fer una escapada, per desconnectar i per conèixer el Pla de Bages. L'allotjament disposa de l'antic celler com una gran sala menjador, l'habitació, el bany i la cuina, a més d'uns espais exteriors espaiosos i acollidors.

El paquet inclou un lot de benvinguda amb vins i productes del Bages, i per tal de completar la proposta d'estada a Ca la Julita, us oferim diferents opcions:

Visita un celler de la DO Pla de Bages
Completeu l'estada amb la visita a un dels 14 cellers que configuren la DO Pla de Bages. En funció de la disponibilitat i de la preferència, podreu visitar un dels grans cellers, un dels cellers familiars amb encant, o una cooperativa centenària, on a més de conèixer el seu projecte, podreu tastar alguns dels seus vins.

Visita Montserrat
Visita per lliure que inclou l’audioguia, un mapa amb un llibret (amb informació sobre els aspectes més importants de la història del monestir i la muntanya), l’entrada a l'Espai Audiovisual «Montserrat portes endins» i al Museu de Montserrat.


El lot
Gaudeix durant l'estada, o un cop ja sigueu a casa, d'un lot de 2 vins de la DO Pla de Bages, d'embotits del municipi i d'un pastís de mató, un dels productes més emblemàtics i deliciosos vinculats a la muntanya de Montserrat.
+ Info i reserves
Reserva on-line
box image box image box image box image box image box image box image box image box image

Aquesta activitat inclou

tast
Tast de vins
allotjament
Allotjament
Parelles
Parelles

Comparteix a:

Experiències relacionades