x
"Practica l'oleoturisme al Bages"

Descripció

T'has parat a pensar el paper tan important que té l'oli en la nostra dieta? Si ets dels que suca pa a l'oli, has de fer aquesta visita guiada per descobrir com s'elabora un dels aliments bàsics en la dieta mediterrània.

Començareu la visita a l'obrador per visionar un petit vídeo on coneixereu els principals eixos del projecte d'Oli Migjorn, el projecte de producció d'oli d'oliva verge extra ecològic.

Després, passejareu entre les oliveres per conèixer les diferències entre les oliveres velles i noves, i les diverses varietats. Apreciareu el procés de recuperació del paisatge de l'olivera que estan fent en les finques de Navàs, Súria, Cardona i Solsona. Allà també descobrireu el seu més preuat tresor: la varietat Corbella, única, originària i autòctona de la Vall del Cardener a la comarca de Bages.

Un cop completat el recorregut, tornareu a l'obrador per realitzar el tast dels seus olis, seguint el ritual professional de tast. Descobriràs l'univers de l'oli, la seva complexitat i les seves possibilitats.

Per finalitzar la visita, degustareu diferents tapes elaborades amb oli i xocolata ecològica amb oli d'arbequina, tots dos elaborats per Oli Migjorn.

Per convertir aquesta experiència en un espectacle gastronòmic complet, tens l'opció, després de la visita, de desplaçar-te fins a l'Alberg de Castelladral i gaudir d'un espectacular àpat pensat per assaborir l'oli Migjorn en aquest àpat degustació:

- Crema de fonoll amb oli de pinyons
- Coca de peres amb nous i oli de tomàquet i farigola
- Carpaccio de carbassó amb anxoves i oli d' alfàbrega
- Bacallà confitat amb oli d' Arbequina i muselina d' all
- Filet de cap de llom de porc Ral amb crema de coliflor i oli de ceps
- Cremós de xocolata amb oli i sals.

- Vi Do Pla de Bages

Disponibilitat

El tercer diumenge de cada mes, en català i castellà.

Si voleu contractar l'àpat degustació o sou un grup nombrós, consulteu disponibilitat de places enviant un correu a reserves@bagesterradevins.cat

Durant l'agost, l'àpat a l'Alberg de Castelladral no està disponible per vacances.

Es poden fer visites convingudes sota reserva i per grups de mínim 8 persones, en català, castellà i anglès.
+ Info i reserves
Reserva on-line
box image box image box image box image box image

Aquesta activitat inclou

tast
Tast de vins
gastronomia
Gastronomia
Oli Migjorn

Comparteix a:

Experiències relacionades