x
"Degusta del millor de cada temporada amb els grans vins de casa nostra"

Descripció

Menú degustació de proximitat, que consta d'una selecció de plats elaborats pel xef del Mas de La Sala segons la disponibilitat de productes de temporada, amb 4 menús diferents seguint cada estació de l'any, maridats amb 4 vins DO Pla de Bages.

HIVERN 2017

· Tast d’olis d’oliva extra verge de 3 varietats del Bages
· Secallona artesana de Casserres
· Brou del Pelegrí: caldo vegetal de benvinguda

· Crema calenta de carbassa amb cansalada del coll de Ral d’Avinyó
· Canalons de Sant Esteve
· Llom de bacallà, del temps de matança, amb cap i pota de vedella
· Pues de Ral d’Avinyó amb llenegues
· La Cova de Sant Ignasi
· Flam de castanyes amb gelat de nata

· Maridatge de 4 vins de la DO Pla de Bages

No inclou cafè ni digestius.

Disponibilitat

De dilluns a diumenge, tant al migdia com al vespre. Mínim per reserva: 2 persones
+ Info i reserves
Reserva on-line
box image box image

Aquesta activitat inclou

tast
Tast de vins
gastronomia
Gastronomia
Parelles
Parelles
Mas de la Sala

Comparteix a:

Experiències relacionades