x
"una fusió de sabors i sensacions"

Descripció

Vine al Terrer 1834, un petit celler situat al casc antic de Santpedor on es respira passió pels vins i les delicateesen més selectes.

Sergi Blanque, somiller i propietari de l’establiment, ha confeccionat aquest àpat degustació maridant excel·lents productes amb una selecció de vins de la DO Pla de Bages.

Per picar
· Pernil ibèric de Los Pedroches
· Taula de formatges de pastor
· Salmó fumat Carpier
· Pa de coca torrat amb tomàquet

Per beure
· Abadal Criança 2011 (Abadal)
· J. Grau Negre Selecció 2012 (Vins Grau)
· Bernat Oller 2014 (Oller del Mas)
· Dues Rodes 2015 (Mas de Sant Iscle)
+ Info i reserves
box image box image

Aquesta activitat inclou

tast
Tast de vins
gastronomia
Gastronomia

Comparteix a:

Experiències relacionades