x
"els horts, els camps, la vinya i la Sèquia, el cor del Bages a cavall"

Descripció

Els carrerons estrets del nucli antic de Sant Fruitós de Bages i els seus horts deixen pas als grans camps de conreu que actualment predominen al Bages. Ben aviat, les vinyes del Mas de Sant Iscle són el testimoni d’una comarca que manté les seves arrels vitivinícoles.
Amb aquest itinerari a cavall de dificultat baixa passejareu agradablement pel terme municipal de Sant Fruitós de Bages, l’entorn de la Sèquia, i arribareu al Mas de Sant Iscle, on visitareu el celler i podreu gaudir d’un tast dels seus vins.

Durada: 3h aproximadament, incloses la visita i el tast

Disponibilitat

Qualsevol dia de la setmana, durant tot l'any.

Transfer: Si el grup és de 4 persones o més, l'organització els pot anar a recollir i tornar a portar a Sant Benet o l'hotel Món de forma gratuïta. Del contrari, s’ha de preveure un suplement de 10€ per persona.

Idioma: Si es desitja que les explicacions es facin en Anglès, Alemany, Francès o Rus, és necessari avisar amb una setmana d’antelació. Aquesta opció està inclosa en el preu de la ruta si el grup és de 5 persones o més. Del contrari s’ha de preveure un increment de 15€ per persona.

Seguretat: La durada de la ruta és orientativa, ja que te que veure amb l'experiència eqüestre i el comportament del grup. L'edat mínima es de 8 anys i el casc és obligatori per a tots així com una assegurança personal d’accidents (tot inclòs en l'activitat).
+ Info i reserves
box image box image

Aquesta activitat inclou

tast
Tast de vins
patrimoni
Patrimoni
cavall
Cavall
Grups
Grups
Hipic Hotel

Comparteix a:

Experiències relacionades