Del celler a la taula - una finestra al passat
"Visita el Celler Abadal i àpat a la Premsa"
Descripció
El celler Abadal és un dels més importants de la DO Pla de Bages, amb una història que es remunta al segle XII i que podràs conèixer en aquesta visita que vé seguida d'un àpat al restaurant la Premsa de Cardona, una masia del segle XVII lligada a la producció agrícola, i un dels restaurants de referència de la comarca.Disponibilitat
Les visites al celler poden fer-se qualsevol dia al matí, durant tot l'any.Per fer la visita a la tarda, consulteu disponibilitat.
L'àpat al restaurant tant pot ser al migdia (de dimarts a diumenge) com al vespre (dissabte).
També podeu fer la visita i l'àpat en dies diferents.
Idiomes: català, castellà i anglès.
Cal reservar amb un mínim de 2 dies d'antelació.
La visita és gratuïta pels menors de 12 anys. Mínim per reserva: 2 persones
+ Info i reserves
Aquesta activitat inclou
Tast de vins
Gastronomia