Del celler a la taula - amb història
Reserva on-line
Disponible

Preu des de
46.90€/persona
"Visita el Celler Cooperatiu d'Artés i àpat al Mas de La Sala"
Descripció
La història i tradició d’un celler que va ser la primera cooperativa en l’elaboració de cava a l’estat espanyol seguit d'un àpat de temporada al restaurant Mas de La Sala.Aquesta experiència consta d'un fantàstic recorregut pel celler, les caves i la història d'aquesta cooperativa centenària, amb el tast de 7 vins i caves i productes de la seva agrobotiga, i d'un àpat al restaurant Mas de La Sala.
l'àpat consta de:
· Primer a escollir dels 3 primers plats suggerits de temporada
· Segon a escollir dels 3 segons plats suggerits de temporada
· Postres
· Vi DO Pla de Bages
No s'inclouen cafès ni digestius
Aquest menú inclou el plat de temporada dels Fogons Gastronòmics del Bages.
Igualment, aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.
Disponibilitat
De dilluns a diumenge.Les visites al celler poden ser tant al matí com a la tarda.
L'àpat al restaurant tant pot ser al migdia com al vespre.
També podeu fer la visita i l'àpat en dies diferents.
Cal reservar amb un mínim de 2 dies d'antelació. Mínim per reserva: 1 persones
Dates programades
- 03-07-2022 - 11:00
- 10-07-2022 - 11:00
- 17-07-2022 - 11:00
- 24-07-2022 - 11:00
- 31-07-2022 - 11:00
+ Info i reserves
Reserva on-line


Aquesta activitat inclou

Tast de vins

Gastronomia

