x
"un magnífic castell com a epicentre d’un projecte enoturístic espectacular"

Descripció

La Família Margenat, hereva i conservadora de la història dels Oller, obre les portes d’una finca en què conviuen harmònicament una història mil·lenària i la modernitat.

Enmig d’una gran finca de 600 hectàrees, de les quals 52 són de vinya, s’alça una majestuosa masia fortificada amb 1000 anys d’història. Durant 36 generacions la família n’ha conservat la propietat, amb un nom que prové de l’antic ofici de fabricació d’olles dels origens de la finca. Molt centrats en els vins ecològics, a Oller de Mas combinen l’elaboració de vins d’alta gama amb vins fàcils i desenfadats.

La visita a les vinyes i el celler, la ruta en 4x4 per la finca per veure les barraques de pedra seca, el pou de glaç i l’antic forn d’olles, i sobretot, unes vistes excepcionals de Montserrat, són algunes de les coses que podreu descobrir i experimentar en aquest gran celler.

Celler amb producció ecològica

Podeu veure i adquirir tots els seus vins a vinsdelbages.com

La visita

visita descobridors

Inici de la visita des de la part més monumental, el pati d’armes del Castell, on es relata la història de la familia i de l’edifici. Des de la vessant més històrica fins a l'ampolla, passant per les vinyes, el celler d'elaboració, la zona de criança i el tast de quatre vins de les referències del celler i del seu oli. Tot acompanyat d'una àmplia i interessant explicació duta a terme per un dels professionals que formen l'equip d’Oller del Mas.

La visita té una durada d' 1'5 hora aproximadament.

visita amants del vi

Inici de la visita des de la part més monumental, el pati d’armes del Castell, on es relata la història de la familia i de l’edifici. Des de la vessant més històrica fins a l'ampolla, passant per les vinyes, el celler d'elaboració amb el tast de sis vins de les referències del celler i del seu oli. La visita aprofundeix amb l'enologia i la viticultura del celler d'una manera amena i agradable duta a terme per un dels professionals que formen l'equip d’Oller del Mas.

La visita té una durada d' 1'5 hora aproximadament.

Disponibilitat

Botiga de dilluns a diumenge de 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 19:00h
Wine bar dissabte i diumenge de 12:00h a 14:30h amb música en directe
Visites programades de dilluns a diumenge a les 10:00h, 12:00h, 15:00h i a les 17:00h
Visites entre setmana amb reserva prèvia.
Allotjament, restaurant, Wine Bar i equipament esportiu a les instal.lacions de la Finca
Idiomes: català, castellà i anglès.
Els menors de 18 anys paguen un preu de 10€ en les visites.

Cal fer la reserva amb un mínim de 2 dies d'antelació.
Mínim per reserva: 1 persones Màxim per reserva: 15 persones
+ Info i reserves
Reserva on-line
box image box image box image

Aquesta activitat inclou

tast
Tast de vins
Celler Oller del Mas* Celler Oller del Mas*

Comparteix a:

Altres experiències del celler