x
"un magnífic castell com a epicentre d’un projecte enoturístic espectacular"

Descripció

La Família Margenat, hereva i conservadora de la història dels Oller, obre les portes d'una finca en què conviuen harmònicament una història mil·lenària i la modernitat.

Enmig d'una gran finca de 600 hectàrees, de les quals 52 són de vinya, s'alça una majestuosa masia fortificada amb 1000 anys d'història. Durant 36 generacions la família n'ha conservat la propietat, amb un nom que prové de l'antic ofici de fabricació d'olles dels origens de la finca. Molt centrats en els vins ecològics, a Oller de Mas combinen l'elaboració de vins d'alta gama amb vins fàcils i desenfadats.

La visita a les vinyes i el celler, la ruta en 4x4 per la finca per veure les barraques de pedra seca, el pou de glaç i l'antic forn d'olles, i sobretot, unes vistes excepcionals de Montserrat, són algunes de les coses que podreu descobrir i experimentar en aquest gran celler.

Celler amb producció ecològica

Podeu veure i adquirir tots els seus vins a vinsdelbages.com

La visita

visita amants de la història

Endinsa't en la història que s'amaga al darrera de tants segles. Descobreix tots els avantpassats que van formar part del llinatge familiar i deixa't sorprendre per totes les etapes que ha viscut la família. Visita l'interior del Castell i gaudeix d'unes magnífiques vistes de la Finca des de la Torre.

La visita inclou: la visita del castell, explicació de les vinyes i tast de 3 vins amb un lleuger aperitiu.

La visita té una durada d' 1'5 hora aproximadament.

visita amants de la vinya

Des d'Oller del Mas són molt conscients de la importància que té la sostenibilitat, per això us volen apropar al seu ecosistema. Descobrireu l'entorn que ens envolta tot fent una passejada per les vinyes ecològiques de la finca i acabareu amb el tast al celler dels nostres vins més curiosos.
Tota la visita és exterior i el tast és interior. Recomanem anar ben abrigats i ben calçats pel fred.

La visita amants de la vinya, que és tota exterior, on parlem de vinya, conreus, sostenibilitat, flora i fauna i desprès es fa el tast a l'interior però no es visita el celler d'elaboració. Tast de 3 vins amb un lleuger aperitiu.

La visita té una durada d' 1'5 hora aproximadament.

visita amants de l vi

Endinsa't a l'ànima de la finca d'Oller del MAS, de la història i de la vida de la família. Passeja per les nostres vinyes, visita el celler d´elaboració. Aprofundeix els coneixements enològics i de la nostra viticultura d'una manera amena i agradable. El recorregut finalitza amb la visita del celler i el tast guiat dels vins més excepcionals per tal de tenir una experiència inoblidable.

La visita inclou, les explicacions de la història del celler, visita a la vinya, celler d'elaboració i celler de criança amb tast de 4 vins i un lleuger aperitiu.

La visita té una durada d' 1'5 hora aproximadament.

Disponibilitat

Botiga de dilluns a diumenge de 9:00h a 21:00h
Wine bar Terrassa del Celler a partir del mes de Març el dissabte i diumenge de 12:00h a 14:30h amb música en directe
Visites programades de dilluns a diumenge a les 10:00h, 12:00h
Visites entre setmana amb reserva prèvia
Allotjament, restaurant, Wine Bar i equipament esportiu a les instal.lacions de la Finca

Idiomes: català, castellà i anglès.

Els menors de 18 anys paguen un preu de 12€ en les visites.

Cal fer la reserva amb un mínim de 2 dies d'antelació.
Mínim per reserva: 1 persones Màxim per reserva: 15 persones
+ Info i reserves
Reserva on-line
box image box image box image

Aquesta activitat inclou

tast
Tast de vins
Celler Oller del Mas* Celler Oller del Mas*

Comparteix a:

Altres experiències del celler