x
"endinsa't en un viatge en el temps a cavall"

Descripció

Mil anys d’història s’amaguen entre les parets del bell monestir de Sant Benet de Bages, però també en el seu entorn que, amb unes vistes privilegiades, domina les proximitats d’una vall poc coneguda.

Pel voltants de la riera de Mura, murs de pedra seca ens recorden un passat no massa llunyà on les vinyes cobrien pràcticament tota la vall. Les tines a peu de vinya ubicades seguint el curs de la riera en són un testimoni.

La ruta comença amb la coneixença dels cavalls i les indicacions del guia. Ja només caldrà omplir les alforges i preparar-se per descobrir-ho. A mig camí es fa parada en un indret tranquil per carregar forces tot fent un pícnic per acabar la ruta al punt d’inici.

Hora de trobada: a les 10h a l'hípica
Durada: 6h aproximadament, comptant el dinar. Arribada entre 16h i 17h.

Disponibilitat

Qualsevol dia de la setmana, durant tot l'any.

Idioma: Si es desitja que les explicacions es facin en Anglès, Alemany, Francès o Rus, és necessari avisar amb una setmana d’antelació. Aquesta opció està inclosa en el preu de la ruta si el grup és de 5 persones o més. Del contrari s’ha de preveure un increment de 15€ per persona.

Seguretat: La durada de la ruta és orientativa, ja que te que veure amb l'experiència eqüestre i el comportament del grup. L'edat mínima es de 8 anys i el casc és obligatori per a tots així com una assegurança personal d’accidents (tot inclòs en l'activitat).
+ Info i reserves
Reserva on-line
box image box image

Aquesta activitat inclou

patrimoni
Patrimoni
cavall
Cavall
Grups
Grups
Hipic Hotel

Comparteix a:

Experiències relacionades