x
"El celler més petit del món"

Descripció

El celler de les Acàcies està situat dins el terme municipal d'Avinyó, a la zona nord de l'altiplà del Bages. Les 11 hectàrees de vinyes, es troben al voltant del celler, delimitat per pinedes, roures, alzines i arbustives com les brolles de romaní i bruc, que predominen als relleus que envolten la riera del Relat, que travessa la finca.
La seva filosofia com a elaboradors de vi, és aconseguir la màxima harmonia i expressivitat en tota la gamma de vins, reflectint les majors qualitats del fruit i del seu entorn natural.
Un dels principals objectius és aconseguir la millor matèria primera possible, mantenint un bon equilibri entre els recursos naturals i la productivitat de la vinya amb la mínima intervenció de labors o agents externs a la seva pròpia naturalesa.
Mantenint l’essència i esperit del Bages volen aportar valor i identitat a la zona i per això aposten per varietats autòctones com el Mandó, el Picapoll, el Sumoll o la Garnatxa i també per una selecció de varietats escollides per la seva excel·lent adaptació al seu territori. A Les Acàcies volen que cadascun dels seus vins tingui un marcat caràcter propi i que no deixi indiferent a ningú.

La visita

Per a les visites al celler tenim dos tipus d’activitats diferents disponibles:

· Visita Tast de 15€ per persona i 90min de duració (opció 1)
· Visita Maridatge de 25€ per persona i 120min de duració (opció 2)

En totes les opcions, un cop acabada la visita al celler, tastarem les tres referències de vi que tenim maridades amb algun producte de km 0. La diferència és si aquest és un pica-pica (opció 1), un maridatge amb formatges, embotits i altres productes de la zona (opció 2) o un menú degustació de temporada maridat amb els nostres vins per poder quedar-se a dinar (opció 3).

Disponibilitat

Els horaris de les visites són dos, a les 10: 00h o a les 12: 00h de dijous a dissabte. La visita té una durada de 90 minuts aproximadament. Els idiomes dels guiatges són en català, castellà o anglès.

Mínim per reserva: 2 persones Màxim per reserva: 20 persones
Dates programades
  • 02-03-2024 - 12:00
  • 09-03-2024 - 12:00
  • 16-03-2024 - 12:00
  • 23-03-2024 - 12:00
  • 06-04-2024 - 12:00
+ Info i reserves
Reserva on-line
box image box image box image box image box image box image box image

Aquesta activitat inclou

tast
Tast de vins

Comparteix a: