x
"un viatge a la història rural d'un territori"

Descripció

Descobreix un dels llegats vitivinícoles més importants de Catalunya, les tines a peu de vinya, en una ruta per conèixer l’excepcionalitat d’aquestes construccions, un itinerari guiat de 6Km on veureu unes construccions espectaculars que expliquen una part molt rellevant de la història del vi al Bages.

Tot seguit, i desplaçant-vos a Mura, continua la visita guiada per conèixer aquest poble de marcat accent medieval amb carrerons empedrats, porxos i passatges costeruts, per acabar trobant un respir a Cal Carter, el restaurant regentat per la família Perich des del 1964, on podreu degustar un menú casolà, una cuina de proximitat i de temporada, sempre amb la companyia dels vins de la DO Pla de Bages, i sobretot gaudir de la tranquil·litat del poble entre setmana, fugint d'uns carrers transitats per curiosos durant el cap de setmana.

Menú
· Pica-pica dels plats típics del poble i de temporada
· Plat principal a escollir entre una gran selecció d'opcions de la cuina catalana
· Postres artesanals
· Vi DO Pla de Bages
· Cafè, aigua i pa inclosos

Després de dinar, segueix la visita guiada a la casa-museu del Molí del Mig, un molí amb ressenyes del segle XI i funcional fins el segle XX amb diferents tipus de producció: com a molí fariner, amb la incorporació d'una premsa per produir oli i vi, o amb un molí hidràulic per generar energia elèctrica.


PROGRAMA
· Excursió guiada a les tines de la vall del Flequer
· Visita guiada al poble de Mura
· Dinar a Cal Carter de Mura
· Visita guiada al Molí del Mig

Disponibilitat

de dilluns a divendres
Cal fer la reserva amb un mínim de 3 dies d'antelació.
Mínim per reserva: 4 persones
+ Info i reserves
Reserva on-line
box image box image box image box image box image box image

Aquesta activitat inclou

gastronomia
Gastronomia
excursionisme
Excursionisme
patrimoni
Patrimoni
Cal Carter Molí del Mig

Comparteix a:

Experiències relacionades